KORTEBROEKJESDAG

Als er een rokjesdag is, is er natuurlijk ook een kortebroekjesdag. Wat mij betreft was dat vandaag. Het zou ook gisteren of eergisteren geweest kunnen zijn, maar toen bevond ik me op een plek in het heelal waar ze niet aan kortebroekjes doen.

Maar vandaag viel het me, misschien wel vanwege de kortebroekenabsentie van dit weekend, dus opeens heel erg op. Daar komt bij dat ik er zelf vandaag aan toe was: mijn eerste korte broek van het seizoen. Het is een bermuda, maar voor mij is dat een korte broek.

Hier volgt een kleine broekjesgreep van vandaag.

groetjes
viktor en rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *