EVEN GEWOON


We hebben veertien dagen boven onze stand geleefd, ik ben b.v. vier keer naar het strand geweest en vaak naar mijn tuin, maar nu is alles weer normaal. Regen en 16-17 graden.

Al de dingen des levens gaan altijd door, bij goed of slecht weer. Het maakt daarvoor niet uit of het regent of de zon schijnt: erg is erg, leuk is leuk, en leren moet je altijd. En het gebeuren van gisteren heeft me weer extra aan het denken gezet over mijn eigen leven.

Toch is het op de een of andere manier makkelijker als het droog is en de temperatuur goed. Je hoeft je dan niet ook nog eens tegen het weer te verzetten. Het lijkt wel of alle zaken bij je binnen komen zoals ze zijn, niet beïnvloed door grauwsluiers of wolkbreuken. Maar misschien is die beïnvloeding van de weersgesteldheid op die van jezelf alleen maar van toepassing als het AL te lang slecht geweest is. Ik heb nou b.v. totaal geen last van de regen.

He heerlijk, even over het weer meieren.

Enfin, vanochtend lekker binnen de krant zitten lezen en alleen maar even het terras opgegaan om foto’s te maken. Ze zijn van 12.00 u. en gemaakt in Grandcafé De Jaren.

groetjes
rené

foto

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *