DE LEZER

Hoewel hij er wel mee van doen heeft is deze jongen niet exemplarisch voor het mensentype dat ik middels de hierop volgende foto’s aan u toon. Ik laat hem juist zien om het verschil duidelijk te maken.

Deze jongen zou je sexy kunnen noemen en een doener. Fysiek actief, hoewel hij zo te zien een beginnend buikje heeft. Luchtig gekleed hoewel het niet echt warm was, afgelopen zondag. En ik denk dat hij niet vaak achter een boek te vinden is, hoewel hij een T-shirt draagt met daarop het woord “BOOK”. Dat draagt hij n.l. niet omdat hij veel met boeken heeft, maar omdat hij bij de organisatie hoort van de werelboekenmarkt van afgelopen zondag.

Het mensentype dat in de boekenmarkt-foto’s hierna staat afgebeeld is het tegenovergestelde.

Het is DE LEZER.

Groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *