KONINGINNEDAG: VERVOLG

Behalve dat ik even de stad in ben geweest ben ik de hele dag aan het fotograferen geweest vanuit mijn raam. Ook een manier om koninginnedag te vieren, ik vond het erg leuk moet ik zeggen, maar nou hou ik er wel even mee op. Met fotograferen was ik dat al, maar ik bedoel met het verwerken van alles.

rené

EN TOEN BEGON HET TE REGENEN.

SOMMIGE MENSEN GINGEN WEG, MAAR DE ZON KWAM WEER TERUG. EN NU ZIT IK NOG STEEDS MET OORDOPPEN ACHTER MIJN COMPUTER VANWEGE DE NOG STEEDS SNOEIHARDE TECHNO VAN DE REMBRANDT CORNER, TERWIJL ALLES IS AFGELOPEN EN DAAR MISSCHIEN 15 MENSEN AAN HET DANSEN ZIJN. HET IS NU 20.45.

TOEN DE ZON TERUG WAS GING HET WEER VERDER, MAAR VOOR SOMMIGE MENSEN WAS HET TOEN WELLETJES GEWEEST.

DE VERVOLGFOTO’S KOMEN MISSCHIEN NOG WEL EENS, IK VIND HET NU OOK MOOI GEWEEST, HET WAS EEN HEEL WERK.

GROETJES
RENÉ


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *