KONINGINNEDAG AMSTERDAM: FEEST

Het pleintje tegenover mij is gereserveerd voor kinderen, en daar werd redelijk de hand aan gehouden. Behalve de hotdogtent op de eerste foto, om 3.00 u vannacht genomen, staat er niks commerciëels. Dat betekent niet dat de kinderen hun gang kunnen gaan: toen de snoeiharde muziek van het podium van de Rembrandt Corner een aanvang nam konden de blokfluitjes en gitaren wel ingepakt worden. Niet dat ik van de muziek van beginnende blokfluitisten houd, maar dat zo’n café met zijn muziek alles overheerst vind ik niet kunnen. Maar het kan dus wel, zoals zoveel.

Enfin, de sfeer leek me goed, toch wel, en ik heb me gek gefotografeerd.

Deze 8 zijn een eerste indruk, van het begin, de rest komt later want ik wil nu wel even naar buiten.

Nog een prettige voortzetting.

groetjes
rené

Tibetaanse monnik. De Hare Krishna’s kwamen ook weer langs en die heb ik dus ook uitgebreid op de pixel genomen.


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *