MUZIEKDAG: MUZIEK=LIEFDE !!??

Toen ik zojuist pas zag dat het vandaag MUZIEKDAG was op ons geliefde VK-weblog, dacht ik meteen aan wat mij vandaag overkwam. Niks wereldschokkends, maar voor mij toch verrassend.

Ik was iets uit de koelkast aan het pakken in de natuurwinkel waar ik altijd kom, toen ik de schuifdeur van de andere helft van de koelkast tegen mijn vingers aangekwakt kreeg.

“O sorry, ik wist niet dat het systeem zo werkte ” zei de ongeveer vijfenveertig jaar jonge kerel. Dat zou genoeg geweest zijn, maar hij zei het nog een keer in andere bewoordingen. En hij keek me aan. En ik hem. En ik had meteen een gevoel dat ik al heel lang niet gehad heb.

Och het betekende niks, hoewel ik achteraf toch spijt had dat ik nog een half brood bestelde, anders waren we tegelijk de winkel uit gestapt. Maar dat ik dat gevoel nog had, dat verbaasde me. Als een lange relatie uitgaat, zoals bij mij, ben je daar niet mee bezig, althans ik niet, dus het overkwam me echt. En ik nog wel denken dat ik daar nu wel te oud voor zou zijn!!

Misschien is het ook een teken dat ik over het verlies heen aan het raken ben.

Enfin, toen ik MUZIEKDAG las, dacht ik meteen dat ik het liedje dat ik daarover heb gemaakt moest plaatsen. Op Het Eerste Gezicht, al was het geen LIEFDE op het eerste gezicht, maar het leek er tenminste een beetje op, dat is al wat.

Ik heb het al eens voor een blog gebruikt, maar voor degenen die het nog niet gehoord hebben:

OP HET EERSTE GEZICHT

Groetekus
René

PS: de fotowas de eerste die ik tegenkwam van een gelukkig stelletje, en het is natuurlijk geen toeval dat dat een heterostelletje is.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *