LADIES IN RED

Iemand wees me er een tijdje terug op dat ik kennelijk iets met rood had. Volgens mij hebben dat veel fotografen: rood trekt. Ik heb er maar een blog-thema van gemaakt vandaag.

Ik kwam maar weinig mannen in het rood tegen moet ik zeggen, dus het is “dames in het rood” geworden, en vanwege het liedje van…… dat er ooit over gemaakt is dus die Engelse titel.
Nu ik dit berichtje nog eens overlees bedenk ik me dat het geloof ik “Ladies in Black” heette. Marco Borsato heeft wel een liedje over rood gezongen, het is nog een enorme hit geweest. Hoe dat heette weet ik ook niet meer, wel dat iedereen in het rood kwam naar het Gelredome toen hij daar o.a. met dat liedje optrad.

Toevallig ken ik wel een man die altijd rood draagt, het past ook helemaal bij hem. Mijn kleur is meer blauw, gevolgd door grijs en zwart. Rood staat me werkelijk helemaal niet, afzichtelijk gewoon. Maar de dames op de foto’s dragen het met verve, met rode verve zou je bijna zeggen.

De eerste drie zijn van dit jaar, de rest van vorig jaar. Allemaal uit mijn raam genomen, overbodig om te zeggen eigenlijk want dat zie je zo.

Groetjes
rené

PS: de eerste foto zou ik “Take Off In Red” willen noemen, bij de rest staat het eronder..

Red Shoes Express

Black Shadows, Red Coat

Red And Blond

Red Summer

Red Cap (Roodkapje)

Red Alarm

Red Back


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *