WARM GEVOEL

Dat kreeg ik ervan, een warm gevoel, van al die reacties op mijn blog van gisteren. De depressiviteit is weliswaar niet in een klap verdwenen, maar het geeft toch een goed gevoel dat wanneer je een tijdje met inzet blogt mensen je daarom echt kunnen waarderen.

Ik heb eerlijk gezegd altijd een residu gehad van het wijd en zijd verbreide vooroordeel dat internet een virtuele wereld is en de mensen daarop dus ook een soort fantomen.
Natuurlijk wist ik ook wel beter, al zit er ook een kern van waarheid in. Het is maar net hoe je met de dingen omgaat. In het gewone leven kom ik ook fantomen tegen, dus…

Enfin, vandaag heeft die opgedane warmte erin geresulteerd dat ik wederom zin had om een blog te maken.

Ik mis de natuur en de zon, maar afgelopen dinsdag kon ik die combinatie weer eens aan den lijve ondervinden en het was een verademing. Sinds Nepal zit ik bijna altijd binnen omdat het weer niet uitnodigt de deur uit te gaan, en dat verklaart veel van mijn somberheid en lusteloosheid. Met als tussenstop het terras van Parnassia zijn we van Zandvoort naar Ijmuiden gelopen, en vandaar met bus en vleugelboot weer naar Amsterdam gegaan.

Ziehier het fotografische verslag. Het was de eerste dag dat ik weer eens flink fotografeerde, met mijn oude toestel nog, dat wel.

groetekus
rené

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *