VERVAL

Vlak voor Kerstmis 2006(!!) brandde restaurant De Fazantenhof in Hollandsche Rading helemaal af. Ik kwam er weer langs op weg naar een spiritueel weekend en had mijn fototoestel bij me. Het zonlicht zorgde voor een prachtige belichting en ik kon de verleiding niet weerstaan er weer een paar foto’s van te maken.

Ik heb er al eens een blogje aan gewijd, want ik kom er regelmatig langs, maar dit is toch weer anders. Het is bovendien minstens een half jaar geleden en dat zie je aan het interieur. Af en toe verandert er wat: zo zijn de kapstokhaakjes verdwenen en is de Kerstman die eerst in het restaurant op een tafel lag nu aan het afscheidingshek gehangen, boven het bordje: Verboden Toegang i.v.m. Gevaar, gemeente De Bilt. Je kan nu ook de uitdrukking van die Kerstman zien! Het lijkt wel of hij aan voelde komen dat hij zijn verjaardag niet meer zou halen, hij kijkt bepaald triest uit zijn ogen!

groetekus
rené

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *