BLIJ DORP ??

Vier weken geleden in Rotterdam gemaakt. Het was een mooie dag, en naar mooie dagen verlang je soms terug. En omdat je er foto’s van hebt ga je weer eens kijken. En omdat je nu leeft vallen er hele andere dingen op dan toen, toen alles zonniger was. Want bij nader inzien was niet iedereen zo blij als jij.

Nog steeds met de oude camera gemaakt trouwens. Om de een of andere reden kan ik me er nog steeds niet toe zetten mijn inmiddels aangeschafte nieuwe fototoestel uit te proberen. Januari is niet mijn favoriete maand, dat weet ik al jaren, maar het went nooit. In de winter geboren en toch een zomermens.

Toch maar weer eens een blogje, al zal ik inmiddels wel in het vergeetboek geraakt zijn. Ik kan het ook niet opbrengen om bij iedereen te gaan kijken en te laten weten dat ik weer wat heb. Misschien komt het weer als ik te gekke foto’s met mijn nieuwe camera gemaakt heb, maar voorlopig ziet het daar niet naar uit.

Ajuus
rené

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *