CYRANO DE KATHMANDU

Het is geen gephotoshopt product dat u hier ziet. Hoe dit dan wel zo gekomen is? Misschien honing verzameld, zijn neus in andermans zaken gestoken, of misschien is hij in zijn leven erg vaak bij de neus genomen.

Overigens hebben zijn vingers een beetje hetzelfde, alsof ze uitgelopen zijn als een plant in het donker. Zijn tenen zijn ook niet helemaal conform de norm, zijn kleine teen is net zo lang als zijn grote. En dat brengt me op gedachten die ik graag onmiddellijk loslaat.

Wie hier iets over weet mag het zeggen. Misschien toch een ziekte, dus iets voor zuster Zoë?

groetekus
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *