VAKANTIEKAK

Na de vakantiekiek van gisteren nu de vakantiekak. Het wordt zo langzamerhand wel een vederlicht blog, maar dat kun je ook zien als tegenwicht voor de zware lasten die het leven je af en toe laat torsen. Wat dat betreft speel ik nog steeds met de gedachte een weblog over mijn werk te maken. Daar gebeuren dingen zoals die zo smakelijk beschreven zijn in een blog van Starry Night op 8 september in haar blog “smart”.

Enfin, ook over kak kan je blogs volschrijven. Op vakantie heb ik een rijke ervaring met de race-variant opgedaan. Zo b.v. in Egypte, waar ik een Nijlcruise van een week heb gemaakt. Uit voorzorg geen rauwkost gegeten (want met water afgewassen), geen ijsjes of gesneden fruit, en mijn tanden zelfs met flessenwater gepoetst. En dan toch een van de drie racers van de hele boot worden!!

Gelukkig toch nog érgens aanleg voor.

Zoals u weet fotografeer ik alles, maar dit niet. Wel de gezonde kak van een ezel op Hydra, een rijk Grieks eiland niet ver van Athene waar nauwelijks begaanbare wegen voor auto’s zijn en bijna alles met ezels wordt vervoerd. Ooit eiland van Leonard Cohen en andere kunstenaars.

Dat was in 2004 tijdens de laatste vakantie met mijn ex, een relatie van 16 jaar liep ten einde. Gek is dat, op vakanties wordt altijd veel duidelijk. Ik besef opeens dat ik met de ex daarvoor ook tijdens de, wat later bleek, laatste vakantie wist dat het voorbij was. Alleen toen stonden we net op het punt om in één huis te gaan wonen, wat we uiteindelijk toch door hebben laten gaan. We hebben 17 jaar lang boven elkaar gewoond, terwijl de relatie maar 2,5 jaar had geduurd. Tja, waar die kak je al niet naartoe associeert!

groetkins
rené


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *