TRUCAGE verzamelblog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is weer een foto van achter de schermen, een kijkje in de keuken van het fotograferen dus. Hij is een paar jaar oud en dateert uit de tijd dat ik begon met het bewerken van foto’s. Dit was een poging om van een slechte foto een acceptabele te maken, als oefening. Zoals u ziet heb ik de jongen achter het voetballertje weggehaald en hem zélf wat slanker gemaakt. Het geheel heb ik wat meer contrast gegeven.

De foto is gemaakt in het Vondelpark. En wat ik me ervan herinner is dat het erg veel werk was om hem zo te krijgen, maar dat ik het fantastisch vond dat zoiets mogelijk was.

HALF ZES ZONDAGOCHTEND

LOOKING INSIDE

MOORD 3-HOOG ACHTER

SENSATIE IN AMSTERDAM: ANTIEKVONDST

ALLE VERTROUWEN

PA EN MA IN EGYPTE

groetjes
rené


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *