OPEN MONUMENTENDAG

Ik moest er wel de deur voor uit, maar niet ver: deze is genomen vanaf mijn achtergalerij. Open Monumentendag 2007. Je kunt de toren van de Zuiderkerk trouwens ook op andere dagen bezichtigen, ik geloof elke zaterdag.

Het uitzicht is geweldig. Je kunt ook naar de Stadsbibliotheek voor uitzicht over Amsterdam natuurlijk, wat ik vorige week al uitgebreid heb laten zien. En daar kun je met de lift. Maar dan zie je de Nieuwmarkt niet zoals je hem vanaf deze toren ziet. En een beetje ouderwets moeite doen is ook nooit weg, dan is de beloning des te groter. Toch ga ik eerdaags wel vliegend naar Nepal, en niet met de huifkar. Er zijn grenzen.

Groetekus
rené


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *