EGYPTE: NEPAL-VAKANTIEKRIEBELS

 

Vandaag las ik in de krant dat de Maoïsten uit de regering van Nepal gestapt zijn en acties aankondigen voor de verkiezingen van november.
Oei!!
Ik wist helemaal niet dat er verkiezingen waren in november. Wel dat de communisten in de regering waren gaan zitten en dat de gewapende strijd daarmee ten einde was gekomen. Een van de redenen om een twintig jaar gekoesterde wens in vervulling te laten gaan en het land te bezoeken. In oktober-november.

Oorlogscorrespondent heb ik nooit willen worden, maar misschien word ik het nu tegen wil en dank.

Ik begin de vakantiestemming ondanks alles toch al een beetje te pakken te krijgen, vettte kriebels mag ik wel zeggen. Hier weer enigevan mijn leukste vakantiefoto’s, de eerste, derde en vijfde zijn van vorig jaar februari toen ik met mijn ouders op afstand een Nijlcruise maakte. En nog wat foto’s van een tripje naar mijn ouders in Son. De foto boven dit stukje is van Aboe Simbel, de rest staat er onder.

groetjes
rené

PS: ik heb de eerste al eens geplaatst op mijn andere blog dat inmiddels in coma is geraakt. De volgende zaten daar niet bij.

 

Op hun 55 ste trouwdag ergens in Oost Brabant:

Aswan, tempel Philae:

Aswan. Ze zijn een beetje warm gekleed en vielen daarom wel op.

 


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *