JOGSTER CARRÉ

In de tijd dat ik nog fanatiek in plassen aan het fotograferen was ontwikkelde ik een grote afkeer van de herprofileringswoede die er in Amsterdam voortraasde, en nog steeds voortraast. En niet alleen omdat de straten er allemaal dezelfde truttige uitstraling door krijgen, maar toen vooral omdat er steeds minder plassen bleven liggen. De foto hierboven kan b.v. nu niet meer gemaakt worden. Jarenlang lag er na elke regenbui een enorme plas op hoek Amstel-Nieuwe Prinsengracht bij Carré. Prachtige foto’s heb ik daar gemaakt, het was bijna te makkelijk. De foto hierboven is wel een van de mooisten uit die serie, hij is van jaren geleden maar ik blijf hem spannend vinden.

Ik geef elke foto altijd een naam, soms is die duidelijk voor iedereen, soms geef ik hem de naam van een voor mij belangrijk detail in de foto. Deze behoort tot de eerste categorie, hij heet “Joggster Carré”.

Goetjes
rené


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *