HET CONCERTGEBOUW

Het heeft letterlijk jaren geduurd voordat ik een goede plassenfoto van het Concertgebouw van Amsterdam kon maken. Altijd waaide het te hard als ik er was, want het is daar bij het Museumplein een vreselijk tochtgat. Vooral met die harp was er altijd wat, die kwam er nooit goed op. Maar de aanhouder wint, zoals u ziet, al loopt er een tramdraad doorheen. Ik heb hem ook zonder tramsnaar, maar dan vind ik het gebouw weer minder mooi. Kortom: helemáál naar mijn zin
is het nooit.

Het leuke is dat ik hem een paar weken geleden ook nog verkocht heb. Iemand wilde een plassenfoto waaraan je duidelijk kon zien dat het Amsterdam was. Nou dat is op deze foto niet te ontkennen.

groetjes
rené


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *