THEATERFESTIVAL NEDERLAND-VLAANDEREN

Er hingen twee dames in de lucht, dat komt zelden voor, dus ik heb ze gefotografeerd. De ene leeft, en de andere ook mag ik hopen, maar van haar is het slechts een afbeelding die in de lucht hangt. Het is een foto die me als affiche al was opgevallen en die ik dus ook al had gefotografeerd. Want zoals u weer fotografeer ik alles.

Het affiche kondigt het Theaterfestival Nederland Vlaanderen aan, maar het opvallende eraan vond ik de ogen van het meisje: haar pupilllen zijn wit met een zwart randje. Bij nadere beschouwing blijkt dat veroorzaakt te zijn door de flitslamp van de fotograaf. Ik weet niet of het een bedoeld effect was, maar hij heeft het natuurlijk wel gezien en ervoor gekozen het zo te laten. Het is immers erg eenvoudig het weg te shoppen als je dat zou willen.

De zeppelin met het meisjeshoofd hing aan de noordkant van het IJ boven die vierkante blokjesflats. De gasflessen lagen naast de caravan vanwaaruit hij is opgelaten. Dat ze juist nu zoveel aandacht vragen voor dit festival heeft natuurlijk te maken met de UITMARKT die dit weekend gehouden wordt.

groetjes
rené

O ja, op het oog na zijn ze gisteren gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *