RAPIDO?

Dit noem ik altijd mijn Eva Bessnyö foto’s. Een van de beroemdste shots van haar is dat van een kruispunt van wegen genomen vanuit een hoog gebouw. De voorbijgangers werpen er schuine schaduwen. Zoals regelmatige bezoekers aan dit blog zullen weten doe ik ook vaak aan schuine schaduwen, al hebben ze niet altijd “kracht”.

Deze vond ik een van de betere. Hij suggereert snelheid, al is dat misschien illusie en komt het doordat haar linker arm en been net in de uiterste stand geknipt zijn. Want tot veel haast zal ze niet gemaand zijn: het is niet druk en wie heeft er nu haast bij het nuttigen van een glas rode wijn. Een alcoholist misschien, maar die zou een hele fles besteld hebben.

groetjes

rené

PS: foto is van 7 augustus

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *