MUZIEK

Ik hou erg van muziek, maar het moet je niet door je strot geduwd worden. Dan lijkt het meer op zakkenrollerij. Dat vinden de slachtoffers van deze “muzikant” ook zo te zien. Het klonk ook voor geen meter wat hij te berde bracht. In Rotterdam hebben ze voorgesteld om de straatartiesten auditie te laten doen, wat mij niet zo’n goed idee lijkt: het selecteert zichzelf wel uit. Slechte of opdringerige artiesten verdienen haast niks, al moet ik zeggen dat het ze niet weerhoudt om jarenlang in het openbaar te blijven oefenen. Maar als ze gezakt zijn voor de auditie zullen ze daar echt niet mee gaan stoppen. Junks krijg je ook niet weg door te zeggen dat ze niet mogen scoren.

groetjes
rené

PS: foto uit mijn raam van 18-8.

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *