KIJKJE IN DE KEUKEN

Op verzoek van Doortje een kijkje in mijn fotogewinkel. Niet helemaal wat ze bedoelde ( ze wilde graag een foto vóór en ná de bewerking zien, dus meer een grote verbetering dan een collage ), maar dat volgt een andere keer. Dit was de foto die ik mijn ouders kado deed op hun 55ste trouwdag: een collage van een albumfoto van hun huwelijksdag in 1949 en zoals ze er nu, 55 jaar later dus, uitzien, vlak voor hun huwelijksdag genomen. Het is wel leuk om te laten zien wat je met foto’s van slechte kwaliteit toch nog kunt maken. Ik heb het eindresultaat al eens op het blog gezet, dus zonder de foto’s waaruit hij is samengesteld, die staan nu hieronder.

O ja, de reden dat ik nog niet geheel aan Doortjes verzoek van gisterenavond kan voldoen, is dat ik na het bewerken van een foto bijna altijd het origineel weggooi. Ik maak n.l. zoveel foto’s dat het onbegonnen werk is alles te bewaren. Eigenlijk bewaar ik toch al teveel. Dus Door, het wachten is nu op een opvallend bewerkte foto waarvan ik het origineel, met het oog op jouw verzoek, niet weg zal gooien maar zal plaatsen.

groetjes
rené

Trouwfoto: hier komen ze net uit de kerk. Een van zichzelf vage foto, gewoon vanuit het album genomen. Mijn vader kennende moet er vast nog ergens een negatief van zijn, maar dat kost wel een dagje zoeken, dus daar ben ik maar niet aan begonnen.

Mijn vader, hier nog 86

Mijn moeder, hier nog 81. Inmiddels zijn ze beiden een jaartje ouder.

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *