DRUNK AS DRUNK CAN BE

Als bewoner van deze buurt hoeft het niet in deze frequentie, maar als fotograaf kunnen ze voor mij niet vaak genoeg langs mijn raam voorbijzwalken: de dames, en vooral de heren, van de vrijgezellenparty’s. En dan vooral de Engelsen, en dan het liefst op de terugweg. Dan zijn ze zo dronken dat er altijd wel iets geks gebeurt, en omdat ze vaak verkleed zijn ziet dat er altijd zeer theatraal uit, Felliniaans soms.

Het is natuurlijk allemaal zo grof en platvloers als het maar zijn kan, maar je moet ze toch nageven: lol maken kunnen ze, hoewel het ook voor sommigen af en toe een opgave is. Dat laatste is duidelijk aan de foto’s te zien: de toekomstige “bruid” voelt zich verantwoordelijk voor de goede afloop van dit Amsterdamse tripje: in die tien minuten die ze er over deden om mijn stukje straat door te komen hield bruidje met de blauwe pruik een van haar vrienden af van het plassen tegen een lantaarnpaal en hees zij een andere reisgenoot overeind die alvast wilde beginnen zijn roes uit te slapen. Het staat ook wel een beetje slordig als op je bruiloft de helft van je vriendenkring nog in een Nederlandse cel zit.


Als het u begint te vervelen mag u het zeggen, maar zonder tegenbericht laat ik toch zo af en toe de fleurigste gevallen op uw netvlies los.


Greetings

rené

PS foto’s van gisterenavond

Nee hier niet tegenaan pissen. Goed dat ik tenminste niet helemaal dronken ben.

Get up asshole!!

OOOOh, live is hard!!

Zo dronken dat het niks meer uitmaakt! Wel voor de bruid, die kijkt heel ver in zichzelf.

Het hele gezelschap weer compleet. FF ruiken en roken.

Daar gaan we weer, volgens mij is de meest dronkene een beetje verkikkerd geraakt op dat lekkere mokkel met dat geile jurkje.

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *