SCHADUWEN

Het lijkt wel of iedereen achter de deur klaar staat om bij het eerste het beste zonnestraaltje naar buiten te stormen. Het is werkelijk frappant hoe snel het pleintje hier beneden volstroomt als de regen even ophoudt. De terrasmeneer heeft dat ondertussen ook door. Onder de parasols, paraplu’s dus, is het altijd wel vol, maar de tafeltjes ernaast heeft hij al klaargezet voor als het zover is. De druppels worden van de tafeltjes gewist en in blijde verwachting worden de stoeltjes al neergezet. Maar de voorpret is altijd het leukst, want de menuutjes worden al niet meer geplaatst omdat de volgende plensbui zich al aandient. Niet dat het nou allemaal wereldschokkend is, maar het levert wel leuke plaatjes op en ik hoef er de deur niet voor uit, dat scheelt enorm.

Na regen komt zonneschijn.
En daarna weer regen dus.

groetjes
rené


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *