PARAPLU EN DECOLLETÉ

Steeds wil ik beginnen met het plaatsen van wat oude foto’s, bij wijze van vakantieproject. En steeds weer wil ik toch liever een recente foto laten zien, want ik blijf fotograferen en met de laatsten heb ik toch het meeste “contact”. Het lijkt soms wel of foto’s van meer dan een maand geleden door iemand anders gemaakt zijn: ik heb er wel affiniteit mee, want ik weet nog dat ik ze maakte, maar door de afstand in tijd hebben ze iets objectiefs gekregen, iets afstandelijks, iets neutraals. Ik kan ze dan ook beter beoordelen. Omdat ik de laatste tijd veel oude foto’s zie betekent dit dat ik er erg veel weggooi. En dat betekent ook dat als ik de overgebleven foto’s plaats de fotokwaliteit van dit blog er behoorlijk op vooruit moet gaan.

Maar dus toch nog weer eerst een erg recente, hoewel ik al een paar “oude” heb klaarstaan. Deze is van maandag, en tekenend voor deze periode, als is het niet exemplarisch voor vandaag: paraplu en décolleté.

Groetekus

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *