MANNEN, DOE IETS!!!!!!!!!!!

Gevaar, ik begin er al een beetje aan gewend te raken, hoewel ik alleen voor de boodschappen nog de deur uit ga. En dan kijk ik natuurlijk wel vantevoren uit mijn raam. Wat dat betreft is het een voordeel dat je hoog woont, kan je ook ver kijken. Ook voor de overstromingen is dat gunstig, hoewel je dan dus allerlei mensen van beneden moet huisvesten. Maar dat kan ook heel gezellig zijn natuurlijk.

De dames hadden geen schijn van kans , ware het niet dat er toevallig net weer een aanslag plaatsvond, deze keer op de AH om de hoek. Daar schrok dat beest zo van dat hij de Oude Schans indook en daarbij een poot brak waardoor hij niet meer kon zwemmen en verzoop. De tweede man van links troostte de dame helemaal rechts zo hartelijk dat er wel een relatie uit zal ontstaan. Ze waren tenminste in no time heftig aan het zoenen.

Verder wordt ik wel beroerd van dit weer, hoewel gelukkig ook af en toe de zon schijnt.

Groeten
rené

PS: Dat bezoekje aan Artis, afgelopen woensdag, is nou al goed voor drie blogs!!. Dit soort foto’s zou trouwens een leuke reclame-actie voor Artis kunnen zijn, met de tekst: IN ARTIS GELUKKIG ACHTER GLAS!!!!


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *