HET EINDE DER TIJDEN !!!!!


Ik zal u de bloedige details besparen, dus ik laat alleen deze foto zien. Toch raar dat er niks van in de krant heeft gestaan, ze willen het natuurlijk stil houden. Maar het einde der tijden komt eraan, dit was een voorteken van jewelste. De kinderen hebben het overleefd, dat is het goede bericht. Zij traden het beest met onbevangen nieuwsgierigheid tegemoet. De ouders begonnen echter accuut te schreeuwen en te krijsen, en in dierentaal betekent dat dat je toe moet happen. Ze worden steeds gewelddadiger die Jurassics.

Deze is uiteindelijk door het leger gebombardeerd, helaas was hij al op het Rokin, dus er zijn collateraal wat voorbijgangers geraakt door de rondvliegende bomscherven. Erna was er weinig verandering te bespeuren op straat want Amsterdam is vanwege de metro-aanleg toch al jaren een groot gat. Wat nou het grote voordeel van dat ondergrondse boren is weet ik onderhand niet, de bovengrondse sores is er niet minder om.

groetekus en kijk regelmatig achterom!!!

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *