BOKITO

Deze vrouw behoudt haar kalmte en weet wat haar te doen staat: ogen neerslaan, absoluut het beest niet in de ogen kijken, dan wordt hij aggressief. Dat heeft ze geleerd van de affaire Bokito. Er gebeurde verder inderdaad niks, wel veel schade op de bloemenmarkt vanwege een koopman die hem teveel aandacht schonk. Hier ziet u hem nog in de Leidsestraat.

Maar eigenlijk liep hij natuurlijk rond in Artis, afgelopen woensdag. Hij is daar net als de andere beesten op mijn vorige blogs in levende lijve te aanschouwen, in een kooi van glas. En een beetje kleiner dan hier gesuggereerd wordt.

Zoals je wel gemerkt zult hebben ben ik gefascineerd geraakt door de reptielen die ik daar zag, al is dit voorlopig mijn laatste blog daarover. Hoewel ik er toen misschien niet bij was, zien ze er naar mijn gevoel nog hetzelfde uit als 70 miljoen jaar geleden.


Wat u ook kunt doen om ze te zien is een kijkje nemen op het vk-weblog. De monsters zijn n.l. toch met hun tijd meegegaan en proberen elkaar ook op internet het leven zuur te maken door elkaar achterna te jagen en op te vreten. Alsof er sindsdien geen 70 miljoen jaar verstreken zijn.
Vooral op dit vk-weblog zijn ze bij bosjes te vinden


Groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *