TOEVAL BESTAAT NIET

foto

 

 

 

 

 

 

 

Toeval bestaat niet. Inderdaad, ik ben gisteren net zo lang onopvallend achter deze meneer met zijn dochtertje aangelopen tot ik een leuke combinatie met de dierenwereld vond. Soms zijn olifanten net mensen. Maar helaas is het vaker omgekeerd.

De foto is er een van een buitententoonstelling op de Westermarkt. Ja inderdaad, die van de Westerkerk en de Westertoren, die goeie ouwe Wester. Gemonteerd op dezelfde soort panelen als de “wereldtentoonstelling” die al twee keer voor de stopera heeft gestaan. Nu worden er alleen beesten getoond.

Onwaarschijnlijk goede opnamen van dieren in prachtige poses en tijdens hun dierlijke activiteiten. Zo is er een van twee beren waarvan er eentje een vis vangt. Haarscherp in beeld, die beren en die vis, of je er naast staat. Hij komt me trouwens wel bekend voor, volgens mij heb ik hem ergens anders al gezien.

De tentoonstelling is echt de moeite waard en het kost niks, dus als je niets te doen hebt: ga.


groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *