SPENCER TUNICK

 

Vandaag heeft de New Yorkse kunstenaar Spencer Tunick weer foto’s gemaakt van duizenden naakte mensen. Dit keer in Amsterdam. Ik zag in alle vroegte mensen met lege rugtasjes op de pont, terug naar huis. Het had n.l. de hele nacht geduurd, als ik het wel heb ergens bij de Rozengracht.

Nou ben ik geen Spencer Tunick, maar ik heb toch wat bevriende Amsterdamse gozers gevraagd of zij in een typisch Amsterdams décor voor mij in hun blootje wilden poseren. En tot mijn stomme verbazing wilden ze dat allemaal.

Het is een mooie serie geworden, maar bovenstaande is de mooiste. Dus in afwachting van de foto’s van Spencer Tunick: hier alvast een voorproefje van een epigoon.

Op 2 december 2014 schrijf ik: nadien nog postst geplaatst betreffende dit onderwerp:

PARKEERGARAGE

PARKEERGARAGE SPENCER TUNICK ( met dezelfde foto als in vorige link overigens)

groetjes

rené

 

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *