ONDER HAAR ROKKEN

Ze liet zich zo ongegeneerd van onderen bekijken, toen ik de deur had open gemaakt, dat ik het niet kon nalaten ook daar een foto van te maken. Daarvóór had ik haar al op de gevoelige pixel vastgelegd van de kant die ze normaliter aan den volke wenst te tonen. Ook mooi, maar niet zo spannend.

Ze zat de laatste dag dat ik op mijn tuin was op het glas van mijn buitendeur. De vorige keer vloog zij weg voordat ik haar had kunnen vastleggen, maar nu bleef zij gewoon zitten. Misschien omdat het regende en ze geen natte jurk wilde. Misschien omdat ze aan me zag dat ik geen kwaad in de zin had.
Leuk is het om te zien hoe de ogen geplaatst zijn: zodanig dat ze zowel naar boven naar als beneden kan kijken.

Dierendag mag dan wel voorbij zijn op dit vkblog maar ik kan er nog even niet genoeg van krijgen.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *