BEMINDER GELOVIGEN

Welkom in de kerk Obergum te Winsum. Al sinds het begin van het bestaan van deze kerk, dus ongeveer sinds het jaar 1250 na Christus, bieden wij u geborgenheid in uw onzekere bestaan hier op aarde. Wij weten dat u een moeilijk leven hebt vol onzekerheden en onverwachte verliezen, maar wij weten ook dat u daar wat aan kunt doen.

U bent vandaag, net als gisteren en eergisteren, wel met heel erg weinigen gekomen. Beminder gelovigen, bieden wij u niet genoeg zekerheid meer? Zoekt u uw heil soms ergens anders? Wat mankeert er aan onze boodschap.

Zoekt u het liever zelf uit?

Welnu, ook daarbij kunnen wij u helpen. Ook daarbij vervult deze kerk uit de 13e eeuw een functie.

Als de zekerheid van het bestaan van God is weggevallen, kunt u die n.l. makkelijk vervangen door een heel wat concretere zekerheid. Wat dacht u van een ongevallenpolis die bij overlijden aan al uw gezinsleden een bedrag van €100.000, honderdduizend euro, uitkeert? Of een brand en inboedelverzekering die niet uitgaat van de dagwaarde, maar van de nieuwwaarde op de dag van de brand?

Wat dacht u van een doorlopende reisverzekering, zodat u ten allen tijde overal kunt komen te overlijden en dan gratis naar Nederland terug wordt gevlogen?


Wij hebben via deze laptop rechtreeks contact met het HOOFDKANTOOR en kunnen u zo nog honderden mogelijkheden bieden om de onzekerheden die er aan dit aardse bestaan kleven volledig uit de weg te ruimen. Dus beminde gelovigen, om het modern te zeggen, LOG IN. En die verhaaltjes van vroeger: vergeet ze maar.

groetjes rené

P.S. Foto gemaakt op onze eerste Pieterpad-dag in april.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *