JUBELENTE

 

Een van de beste bewijzen dat de lente nu echt definitief zijn intrede heeft gedaan is behalve in het planten- en dierenrijk, te vinden in het muzikantenrijk. Als de straatmuzikanten weer voor de terrasjes te vinden zijn weet je het zeker: dit kanaal is geopend en gaat niet meer dicht. Tijdelijk misschien, maar dat is dan hooguit even een dip. Deze accordeonisten zijn de eersten die ik dit seizoen voor het terras beneden heb gezien. Volgens mij zijn het Oost-Europeanen.
Het leuke van het wonen in de stad boven een terras is dat je altijd gratis live muziek hebt bij goed weer. Het vervelende is dat je de muziek niet voor het uitzoeken hebt en dat je elke groep tijdens het hoogseizoen een keer of zes per dag hetzelfde hoort spelen.
Zover is het echter nog niet. Vandaag had ik wel meer willen horen dan dat halve nummer, want ze speelden goed.
Maar helaas.
Ze werden door de vrouw van de café-eigenaar weggestuurd.

Groetekens
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *