Foto elke dag UMR 370 toegift 6: BN-ers


Omdat ik al ongeveer tien jaar geen TV meer heb en zelden elders naar die treurigheid kijk weet ik steeds minder goed wie de BN-ers van tegenwoordig zijn. En zeker hoe ze er uit zien. Dus wie weet welke beroemdheden hier aan mijn raam voorbij zijn getrokken zonder dat ik daar erg in had. Degenen die ik ken zijn dus allemaal redelijk aan de oude kant. Ik weet dat ik nog ergens een paar exemplaren heb die ik helaas niet kan laten zien omdat ik ze niet meer kan vinden. Zo heb ik nog een mooie Kees van Kooten ergens weggestopt zitten. Mijn grote idool van vroeger Anneke Grönloh heb ik helaas een paar maanden geleden op een haar na gemist. En de bekenden die ik al op dit blog geplaatst heb zet ik er ook niet bij: Adèle heb ik al twee keer mogen plaatsen, Job Cohen, en twee ministers uit een van de vele kabinetten Balkenende (Kamp en Pechtold) en nog zo wat.
Overigens zijn het niet van die bizondere foto’s, maar daar ging het even niet om.
groet
viktorrené

De bovenste foto is van Renée Soutendijk die een film aan het opnemen was, geen idee welke.

Pier Massini

W.T.Schippers

Cor van Rijn en gade.

Rijk de Gooier

Willem Kieft

Erwin Olaf met zijn vriend, toen het nog aan was.

Jan Timman

Ad Visser

Mimi kok

Frans Haks. Deze foto zet ik erop op 28 december.
Ik heb n.l. net gehoord dat hij is overleden, deze foto is van 6 september.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *