Foto elke dag UMR365: Toegift 1


Dit had u vast niet verwacht. Nou, ik ook niet. Mijn fotoapparaat doet het weer. Om onnaspeurlijke redenen gaf hij er gisteren de brui aan, na eergisteren al begonnen te zijn met sputteren, maar vandaag heeft hij zichzelf hersteld. Rara. Met computers en andere apparaten gaat het vaak net zo, het ene moment zijn ze kapot en het andere moment doen ze het gewoon weer. Het zijn soms net levende wezens. Het gevolg is dus dat ik vandaag een “normaal” toegiftblog maak met “live” foto’s. Nu hoef ik ook niet in mijn archierf te gaan grasduinen, dat scheelt weer tijd, en dat komt mooi uit want ik moet dit weekend werken, ook op eerste kerstdag trouwens, gelukkig alleen ‘s-ochtends.
Van de andere kant zou het misschien wel wat interessants opgeleverd hebben als hij stuk was gebleven: ik was van plan wat te gaan experimenteren. Vandaag doe ik dat dus niet, maar misschien komt het er nog van op de volgende negen toegiftdagen die me op dit blog nog resten.
groetekus
viktorrené

Al afgeprijsd?

Kerstroos!

Kerstliedjes op de pick-up?

Zo gij niet zijt als kinderen, deel 2

Verkeerde voorbeeld vader, het leven gaat al zo snel!

Het is warm en het heeft met honden te maken.

Het is warm en het heeft ook met honden te maken!

Michael Jackson!

Als je haar maar goed zit

AZ fan.

Schoonheid in de dop.

Schoonheid uit de dop.

Idem.

no comment


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *