Foto elke dag UMR 366: Toegift 2: racen


Dt wordt een race tegen de klok, anders moet ik het vanavond doen, en dan heb ik waarschijnlijk geen zin. Dus hier een snelle greep , een snelle keuze en een snelle bewerking. Van het experimenteren komt niets terecht. Misschien na de Kerst. Of ik moet me tot één foto beperken en dan daarmee aan de gang, dan ben ik misschien even veel tijd kwijt als nu.
groetjes
rené

Waar dan?

Kerststol, kerstrol, kerstdrol
Wat is het leven toch simpel

Jozef en Maria

Voor dode beesten is het ook kerstmis, maar dan anders

Alvast oefenen, er staat vast een fiets onder de kerstboom.

hotdog

Mooie vrouw, altijs modieus gekleed, woont in de buurt, ken ik niet

De kerstman himself


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *