Foto elke dag UMR 277: Vleselijk.


Deze man loopt al jaren langs mijn raam. Het laatste jaar weer alleen. De pakweg twee jaren daarvoor liep hij met een bijpassende dame: ook vlezig, om niet te zeggen: vleselijk. Want dat was wat ik er altijd bij dacht als ik ze zag: die hebben ongelooflijk geile sex met elkaar. En niet alleen op zaterdag, nee, een paar keer per dag. Veel praten deden ze niet als ze voorbij liepen. Non-verbale communicatie was hun specialiteit, ze waren voor elkaar geschapen.
En opeens zag ik hem weer alleen lopen. Ik wist meteen: het vlees is geconsumeerd. Nou gebeurt dat vaker in huwelijken of vriendschappen, en dan transformeert zo’n relatie naar een ander, geestelijker niveau. Maar als het hele samenzijn zo overduidelijk alleen op de sex is gebaseerd wordt het heel moeilijk als die opgesoupeerd is. Ik heb haar ook nooit meer met hem samen gezien, waarschijnlijk heeft ze nu een zelfde soort relatie met iemand anders.
En hij? Al een hele tijd niks. Maar het kan niet uitblijven: hij trekt vroeg of laat weer een dame aan waarmee weer heel wat vuurwerk afgestoken gaat worden. Tot ook dat weer over is. Etc. etc. En uiteindelijk is de les geleerd. Zo gaat dat.
Groetjes.
Viktor
PS: ook deze is van 5 september.

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *