Foto elke dag UMR 273: Hot dogs

Je zou het misschien niet zeggen, maar ze hadden een topomzet op de Uitmarkt 2006. Alleen het begin was een beetje moeizaam, zoals de foto duidelijk maakt. De foto is gemaakt op vrijdagavond 25 augustus. Op zaterdag en zondag vlogen de hotdogs de tent uit.
Ik kon niet zien wat híj aan het lezen was, maar zíj las het programma van de Uitmarkt: wat staat er te gebeuren en hoe laat hebben de mensen dan honger en dorst. Ze stonden aan het begin van het afgesloten gedeelte van de Jodenbreestraat, schuin tegenover het Rembrandthuis. De belichting zou ik semi-Rembrandtiaans noemen: iets te vol op het gezicht, zou wat meer schuin gemoeten hebben, dan was het spannender geworden. Het hele tentje stond wel schuin, maar dat was nou juist storend, dus ik heb het zaakje rechtgezet.
Verder heb ik er niet zoveel gedachten over: gewoon een leuke foto, weer anders dan de 270 andere foto’s die ik uit mijn raam gemaakt heb dit jaar.
Groetjes
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *