Foto elke dag UMR 249: Junior Uitmarkt

De Uitmarkt voor de deur bleek de Junior Uitmarkt te zijn, wel zo leuk. Veel kinderplezier gezien, kleurrijk en kwetterend. De ouders moeten het er toch allemaal voor over hebben om zich met hun kroost met honderden tegelijk door de straat te wurmen en in de rij te staan voor optredens in de toneelschool.

Het grote podium in de verte was makkelijker bereikbaar maar dat was steeds dezelfde meneer die de kids allerlei geluiden liet nadoen (laatste foto, het was Martin Forget). Dat deed hij sessies lang omdat Hakim maar niet kwam opdagen. Och, iedereen kan de tram missen zei de presentatrice. Dat had ze even aan hem moeten vertellen, toen hij uiteindelijk toch arriveerde, want hij begon met te zeggen dat hij het helemaal vergeten was. Zijn vader was n.l. overleden, ze mochten hem condoleren. Geen sterk begin, zou ik zeggen: toneel is illusie, je moet de kinderen niet met je eigen sores lastigvallen. Zijn optreden was verder ook beneden alle peil, hij had beter helemaal niet kunnen komen.

Gelukkig waren er ook straatoptredens: twee jongens deden een fotografeer-act: ze maakten een foto van kinderen die ze netjes neer hadden gezet en afgestoft, en dan kwam er een polaroid uit de camera rollen waar aapjes op stonden. Erg leuk (zie foto’s).
Vandaag heb ik geen tijd dus de foto’s zijn van zaterdag.
Groetekens
viktor

Op 30-11-2014 schrijf ik: een voorbijganger, is nu al een jaar of twee/drie mijn buurman!

 

 

Een zeer bewerkelijke foto: er liep een dame met tas lelijk in de weg. Ik heb haar helaas helemaal moeten betegelen.

Veel gezinnen, warm trottoir. Ziedaar.

 

De paarse acrobaat is de poserende jongleur van een van de vorige foto’s.

Ik weet niet oF ik als kind erg gestimuleerd zou worden om acteur te worden als ik deze man zou zien.

Zelfde foto als vanochtend (gisteren geplaatst) maar dan met rondlopend publiek erbij.

Het was moeilijk een selectie te maken, toch wel een goed sfeerbeeld dacht ik
nogmaals:groetjes, viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *