Foto elke dag UMR 246: Geestelijken?

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou dit zijn geen C&A klanten. Het lijkt me een zware klus om de hele dag in zo’n statement rond te lopen. Als je al persoonlijk contact met iemand maakt zal het toch in eerste instantie over die kleding gaan en waarom ze die hebben aangetrokken. Of ze moeten jongeren in dezelfde outfit tegenkomen, en dan zal het ook over de kleding, de muziek die daarbij hoort of aanverwante zaken gaan, denk ik. Want dit doe je natuurlijk niet zomaar, dit ruikt naar een levenswijze.

Behalve dat ik het ontzettend mooi vind heb ik ook waardering voor mensen die zich helemaal aan iets geven. Alleen dan moet datgene waar je je aan overgeeft wel de moeite waard zijn. In dit geval lijkt het me erg met de ontwikkeling van het eigen ego te maken te hebben. Dat is natuurlijk met opvallende levenswijzen en kleding vaker het geval. Hoewel het je afzetten tegen overheersende gewoontes, tot uiting komend in o.a. de kleding, ook een spirituele kant kan hebben. Ik denk hierbij b.v. aan het oranje van de aanhangers van Bhagwan, de sanyassins, of het roze-oranje van de HareKrishna’s.
Hopelijk is de bevlogenheid van deze jongens spiritueel getint, anders moeten ze de hele dag tegen mensen zeggen dat ze het alleen maar mooi vinden, en dat gaat snel vervelen.

Groetjes
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *