Foto elke dag UMR 242: Dagje Amsterdam?

Er is vandaag van alles te doen in Amsterdam, dus komt allen. Het is levendig op straat, de terrassen zitten vol, er wordt gemusiceerd en gelachen, het is kortom een dolle boel. Er komen inmiddels drommen travestieten voorbij, allemaal op weg naar de hartjesparade die vanmiddag op de Zeedijk plaats vindt. Het is nog een beetje vroeg, maar ze kunnen niet wachten om gezien te worden. Ze worden uitbundig geprezen door de mensen die op de terrassen zitten, en natuurlijk veelvuldig gefotografeerd.
Ook komen er honderden toeristen voorbij op hun MacBikes, rondkijkend en zich verbazend over al het schoons dat Amsterdam te bieden heeft.
Zelfs het Rembrandthuis trekt hordes mensen, ik weet niet wat ze nou weer verzonnen hebben, na Rembrandt als schilder, etser, vrouwenversierder, voetballer, mondharpist en bloembollenkweker, maar het is vast buitengewoon interessant om weer een verborgen aspect van hem te leren kennen.
Dus nogmaals: u bent van harte welkom, en neem vooral je kinderen mee als je die hebt, die vinden het vast ook geweldig.
Ik vind het altijd leuk als mensen zich en masse vermaken, zelf kijk ik er altijd liever naar dan dat ik meedoe. Daarom ben ik waarschijnlijk ook aan het fotograferen geslagen. Dus op deze bruisende zondag ga ik maar eens overhemden strijken.
Groeten.
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *