Foto elk dag UMR 275: Zuid-Europa

Ik ben er altijd verbaasd over hoe snel de mensen zich aanpassen aan de capriolen van de weergoden: als het een tijdje extreem warm is, zoals eind juli en heel augustus, zie je meteen Zuid-Europese taferelen ontstaan. Mensen die voor de deur gaan zitten eten b.v., op hun balkons gaan barbecuen, zomaar vriendelijk tegen wildvreemden zijn, zingend over straat lopen, hun hempje uittrekken en ga zo maar door.

Deze foto is van 25 juli. Ik denk dat het buurtgenoten zijn maar ik had ze tot nu toe nooit bewust waargenomen. Het ziet er reuze gezellig en ontspannen uit daar op het sluisje. Ik denk dat het de verjaardag van moeder is, want ze heeft een papieren slinger om haar nek. En zoals altijd waar kinderen aanwezig zijn heeft zoonlief alle aandacht.

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *