Foto elke dag UMR 220: Vederlicht

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van de eerste vier foto’s die ik net nam waren er twee met bloemen. O.K., het thema van vandaag is dus bloemen. De dame in kwestie kijkt goedkeurend naar haar zojuist gekochte bos. En inderdaad, frisse felle kleurtjes, helemaal mee eens: mooie bos. Kijk uit dat je niet tegen een lantaarnpaal rijdt.

De andere was van en stelletje, man en vrouw, waarvan hij een enorme bos oranje bloemen torste. Maar hij keek er niet naar, en deze mevrouw wel, daarom koos ik haar. Bovendien houd ik niet van oranje, tenzij er goed gevoetbald wordt, dan wil ik die kleur nog wel eens gedogen, maar dat zit er niet zo in tegenwoordig.

In mijn tuin doen de bloemen het ook geweldig: de Hibiscus staat in bloei, de Gulden Roede geelt welig en de Budleia trekt nog steeds tientallen vlinders, die ik dan ook niet kan ophouden te fotograferen. Het is magisch en manisch. Trouwens, de rozen doen het ook bovengemiddeld dit jaar.

De zon begint door de heiigheid heen te breken en het is niet zo benauwd, het belooft een mooie dag te worden.
Als het héél anders uitpakt laat ik het weten, vooral als daar een visueel aspect aan zit. Zo niet: dan blijft het vandaag bij dit vederlichte, zomerbloemige blogje. Ook bloggers kennen komkommerdagen zal ik maar zeggen.

Een fleurissante dag toegewenst.
Viktor.

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *