Foto elke dag UMR 216: Zomerimpressie

Tussen 7.30 u. en 8.00 u. en tussen 12.00 u. en !3.30 u. zijn deze zomerfoto’s genomen. Er is zoveel te zien dat de neiging om te blijven knippen bijna niet is te onderdrukken. Maar ik hou het bij deze, want er moet ook nog geleefd worden.
De planten op het pleintje worden bewaterd, blauwe jurken zijn vandaag en masse uit de kast gehaald, een langbenige fietser van twee meter tien passeert de andere fietsers in grote snelheid, een vroege, tamelijk chique geklede junk zwikt als een Marie Trottoir op haar hoge hakken, een getatoeëerde dame in verwachting leest een boek op het terras, Aziatische dames hebben de paraplu er maar bij opgestoken, zonnige toeristen op de fiets, een jongen en een meisje lunchen op de trappen van het sluisje, enfin u ziet het zelf. Ik hoef er niks aan toe te voegen, het spreekt voor zichzelf: zomer 2006.
Geniet, maar ijs met mate.
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *