Foto elke dag 219: combinatie-moment

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druk druk druk, dus altijd minstens twee dingen tegelijk. De tijd dringt, en je leeft maar één keer, toch? Dus nooit tijd voor één dingetje, dat kan gewoon véél efficiënter. Dus dat joggen is productiever als je tegelijkertijd ook je hond uitlaat en niet daarná. De hond denkt daar heel anders over, die wil af en toe ergens aan ruiken en een plasje doen. Dat laatste mag dan wel, bij de gratie gods, maar ergens gratuite aan te gaan zitten ruiken, nee, dat kan hij wel vergeten.

Ze sleurt hem gewoon verder als hij een interessant paaltje ziet.
Terwijl ik dit een beetje meewarig zit op te schrijven besef ik ineens dat ik aan het lunchen ben: ik eet een zojuist opgewarmde pizza omdat ik zo weer weg moet en anders een blogje ná dat klusje moet maken. En dan wil ik weer wat anders. Je doet mee, of je nou wil of niet. Bellen en fietsen, eten en TV kijken, joggen met de buggy, vrijen en aan de afwas denken. Deze foto is van vanmorgen 7.30 u., toen ik zat te ontbijten: een uitgelezen combinatie-moment.

Ik moet weer dóór.

Groeten
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *