Foto elke dag UMR 191: komkommertijd

foto

 

 

 

 

 

 

 

Soms kun je drie weken op vakantie zijn geweest en constateren dat er niks is gebeurd als je terugkomt. Nou ben ik een nachtje in mijn tuinhuisje geweest, geen radio etc., en het kabinet is weg en topfavoriet Ullrich mag niet meedoen aan de Tour de France. Nou, ik ga daar spoedig weer eens slapen, gebeurt er eindelijk iets leuks.

Om het te vieren heb ik maar eens een hoofddoekje gefotografeerd: een volledig geïntegreerd hoofddoekje mag ik wel zeggen: het wappert op een fiets. Ik weet niet of het een van de verplichte vakken op de inburgeringscursus is, maar ik vind dat fietsen daar bij hoort. Ook met losse handen: dat is wel verboden maar wordt gedoogd, dus dat moet zeker geëxamineerd worden. Hoewel gedogen niet meer in de mode is geloof ik: dan in ieder geval wel het fietsen met één hand aan het stuur, want je moet ook kunnen fietsen en telefoneren. Of is dat ook verboden? Dan wordt het in ieder geval ook gedoogd. Maar ja, kan je het juridisch dan examineren?

Misschien moet je het wel kunnen, maar moet je een formulier ondertekenen dat je het niet in praktijk zal brengen. Trouwens, wat me ineens te binnen schiet: als je met je fietsbel belt moet je toch een hand van je stuur halen om de fietsbel te bedienen: de mijne zit aan het rechtopstaande gedeelte van het stuur, en bellen zonder het stuur met één hand los te laten is absoluut niet mogelijk.

Enfin, ik ga naar het strand.
Groetjes. Viktor.

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *