Foto elke dag UMR 189: verslaafd.

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mensen houden van het aanleggen van verzamelingen: één koekblik, toevallig nóg een koekblik en je houdt niet meer op, het wordt een obsessie. Eén ouderwetse pispot, nóg een en ja hoor, weer een verslaving. Hoewel ik al lang geleden mijn verzamelingen heb weggegooid merk ik toch weer dat ik hetzelfde heb met foto’s: één foto van oranje, nóg een en gedurende het hele WK moet er oranje gefotografeerd worden. Gelukkig is daar een eind aan gekomen, langs natuurlijke weg zal ik maar zeggen.

Maar nou heb ik het met fietsen, ik kan er niet genoeg van krijgen. Dus als je veel fietsen aantreft op mijn blog in de nabije toekomst: ik ben verslaafd. Ik probeer het zo gevariëerd mogelijk te maken, bakfietsen en riksja’s doen ook mee. Trouwens, au fond zijn de fietsen op mijn blog niet nieuw natuurlijk, maar alle remmen gaan nu los.

Deze is van vanmorgen 11.00 u. Het lijkt wel een groot insect. Insecten zijn trouwens ook een thema in mijn foto’s, maar dat laat ik nog wel eens zien in het blog dat ik na afloop van dit blog wil opstarten. Of misschien zet ik dit blog aan het eind van het jaar wel om in iets anders, met zonder thema. Maar dan wel ook elke dag, want ik fotografeer me het schompes en wil dat graag ook aan iemand anders laten zien dan aan mezelf.

Groeten
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *