Foto elke dag 186: Ongelimiteerd oranje

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotoVandaag alleen maar oranje-uitingen, alsof er hier verder niks gebeurt. Het is nog vroeg maar ik heb toch al drie foto’s die ik op het blog kan zetten. Ik ga nu weg maar vanaf 14.30 tot 15.25 u. (ik woon 5 minuten van mijn werk) zet ik alles op het blog wat oranje is, sans limite. Dat druist wel weer in tegen de opzet van dit blog, n.l. 1 foto per dag, maar ik houd erg van patronen doorbreken. Bovendien is het misschien wel de laatste keer, hoewel ik eerlijk gezegd tamelijk optimistisch ben, gek genoeg. Dus wie weet zit er nog wel weer zo’n oranje fotosessie in.
Zelfs de hondenuitlaatsters zijn vandaag in het oranje zoals je ziet, het valt me dik tegen dat de hondjes geen oranje strikjes om de oortjes hebben. Maar dat komt wel als we in de volgende ronde zitten. Tot nu toe is er van oranje gekte geen sprake, maar wat niet is kan komen. De twee vrouwen op een van de foto’s hebben wel een gespannen blik, maar ik neem aan dat iedereen wel een beetje nerveus is over de uitslag.
Ik hoop niet dat ze winnen tegen de verhouding in met slecht spel. Dan heb ik liever dat ze verliezen, echt waar. Maar het zou leuk zijn als ze elkaar ineens konden vinden in mooie combinaties. Er wordt vaak gezegd dat de weg naar een doel belangrijker is dan het doel zelf, en daar sluit ik me ook in deze gaarne bij aan.
O ja, als ik een voorspelling zou doen zou ik zeggen: 3-2 voor Nederland in de verlenging. Helaas is al vaak gebleken dat ik geen vooruitziende blik heb.
Groetjes
viktor
PS Ik blijf toch thuis want het is gaan spetteren (zie paraplua), maar ik ga proberen niet al teveel uit mijn raam te tuiren, en dat lukt meestal niet, dus…………
We krijgen ook steun uit het buitenland!!!!!!!!!!

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *