Foto elke dag 185: tijdelijkheid

foto

 

 

 

 

 

 

 

Mooi bloot is niet lelijk. Zoals ik gisteren al zei hebben mensen met ideale lichamen het in de zomer wat makkelijker: er valt niet zoveel meer te verbloemen. Deze jongens hoeven zich geen zorgen te maken. Voorlopig althans, want je ziet soms de aftakeling razendsnel gaan, vooral als er weinig beweging en veel ongezond voedsel in het spel is. Of totale indutting, als er gesetteld is en de spanning er wat vanaf raakt.

Dat kan dan vaak een crisis tot gevolg hebben waarbij het besef van de tijdelijkheid der dingen resulteert in de bank en de drank, of het begin van een zoektocht naar wat er achter al dit aardse gedoe steekt. Dat is overigens geen garantie voor het behouden van je goddelijke figuur: zie de Buddha. Ik heb me altijd afgevraagd hoe hij aan die buik kwam: voor mij hangt het verlangen naar geestelijke zuivering samen met matiging op lichamelijk gebied. Die buik zal dus wel symbolisch zijn. Of niet historisch natuurlijk.

In het kader van oranje dus ook een oranjefoto (tot zondag?): een vader die zijn kinderen niet zo gek kreeg zich ook in onze nationale koningskleur te hijsen.
Ik ga het mooie weer in, zolang het nog kan (tot half vier, ik moet werken).

viktor

foto

 

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *