Foto elke dag 184: Stijl

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je hoeft geen ideaal lichaam te hebben om wat van het leven te maken. In de zomer is het wat moeilijker dan in de winter, maar dat het ook ’s- zomers lukt bewijst deze vrouw, een sieraad voor het oog. Ik wordt er vrolijk van. Let vooral ook op de vier gepiercte robijntjes in haar linkeroor. De man steekt daar wel erg gewoontjes bij af, zo’n T-shirt naast zo’n jurk kan natuurlijk helemaal niet.

En dan die staart hè, dat vind ik zowat het ergste wat een man kan overkomen: denken dat een staart staat. Voor mij is een staart het lelijkste wat een man kan verzinnen. Ik vind het ook iets voor oudere kalende mannen in een speedboot. Maar een staart zonder speedboot getuigt natuurlijk van een totaal gebrek aan stijlvastheid. Dan ben je de slechte smaak voorbij, dan HEB je geen smaak. Je kunt over de smaak van de vrouw van mening verschillen, maar het is wel een consequente stijl.

Overigens hoop ik dat er zich geen staartfiguren in de kring van kijkers en lezers van dit blog bevinden. Het is, bij voorbaat, niet persoonlijk bedoeld.

Groeten, Viktor

O ja, en omdat ik elke dag van het WK dat we er nog bijhoren een oranjefoto zou plaatsen, maar dat ik steeds hele andere, veel leukere foto’s daardoor niet kan plaatsen, en ik daar een staart van krijg, ben ik er voor die periode toe overgegaan twee foto’s te plaatsen. Deze vlaggetjes had ik nog niet gezien.

Bij het plaatsen van dit blog en het controleren of het gelukt was stond de teller van het aantal klikken precies op 10000

foto

 

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *