Foto elke dag 174: Oranje ten Val

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is hier in mijn huis 29 graden ondanks dichte witte gordijnrolletjes. Toch nog gelukt een oranje foto te maken voor ik verdwijn.

De oranje jongen wordt ten val gebracht door de zwarte jongen (een Ivoriaan?) die tegen de richting in fietst en daarbij een onhandige manoeuvre maakt. De oranje jongeman wordt daarbij niet verwond en vervolgt, na de welgemeende excuses van de zwarte jongeman, zijn weg om uiteindelijk ongedeerd op de plaats van bestemming aan te komen.

Wat kunnen wij hiervan leren?

Op de eerste plaats dat het moeilijk is om je doel te bereiken, dat de route bezaaid is met obstakels en dat het gaan van de weg gepaard gaat met vallen en opstaan.

Op de tweede plaats dat het Nederlands elftal inderdaad zijn doel zal bereiken ondanks een ongunstige gebeurtenis door toedoen van de Ivorianen. Dat wordt dus vrijdag een gelijkspel of een nederlaag, om vervolgens riant van Argentinië te winnen, want het target wordt gehaald: overleving van de eerste ronde.

Op de derde plaats: dat als de kuyt van van der Sar goed geneest, Kuit een doelpunt maakt.
In de hoop hiermee een bijdrage geleverd te hebben aan het standvastig de eigen weg gaan van iedereen en het Nederlands elftal in het bijzonder,

teken ik hoogachtenderwijs

viktor

PS: tegenlicht blijkt vooral in het voor- en najaar mogelijk Beus.

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *